– Vet ikke hvor vi ville vært i 2023 uten B2B nettbutikk 

Uten nettbutikk vet Livold ikke hvor de ville ha vært i 2023

I samarbeid med Storeshop har Livold utviklet sin egen B2B nettbutikk som gir muligheter for å fokusere mer på det som virkelig betyr noe for bedriften, nemlig strategi og salgsarbeid. 

Livold AS er en bedrift som har jobbet med konfeksjon og arbeidsklær siden 1979. De har bygd opp kompetanse på å lage arbeidstøy som er praktisk og holdbart. Livold leverer alt fra klær til kunder som for eksempel Felleskjøpet og Norske Landbrukstjenester til traumevester til norske sykehus. 

For noen år siden begynte Livolds største kunde å etterspørre en nettbutikkløsning tilpasset B2B-netthandel, hvor de kunne finne mer informasjon om deres produkter og samtidig enkelt og raskt legge inn bestillinger, uavhengig av tid på døgnet. 

Se hele videoen her:

Gjennom Storeshop har Livold fått muligheten til å presentere produktlinjene sine enkelt til både eksisterende og potensielle kunder. De har lagd en nettbutikk hvor de kan legge inn alt som er relevant for kunden å vite. Og det tok ikke lang tid før de innså at kundene, som tidligere hadde bestilt gjennom excel-ark, har endret holdning til å foretrekke å bestille over nett. 

Etter tre års drift har Livold fått mye bedre informasjonsflyt, mindre papirarbeid og mer tid til salgsarbeid. Den aller viktigste er at kundene deres synes det er enkelt å bestille på denne måten.

Vurderer du også å starte en B2B nettbutikk? Da kan du gjerne prøve vår gratis demo for å utforske alle funksjonene og tjenestene. Det finnes flere gode grunner til å starte en B2B nettbutikk. Her er noen av de viktigste.

Vi oppfordrer deg også til å ta en uforpliktende samtale med en av våre Storeshop spesialister som vil fortelle deg mer om hvordan en nettbutikk kan hjelpe bedriften din.