Storeshop blir totalleverandør av tjenester for grossister

Storeshop har i flere år vært en B2B nettbutikkløsning for importører og grossister som ønsker å etablere en effektiv og brukervennlig nettbutikk. Med markedsføring, frakt og design-hjelp som ny satsing ønsker selskapet å utvide sin virksomhet og tilby en helhetlig løsning for grossister som søker økt salg og vekst.

Lanseringen av et bredere tjenestespekter for grossister markerer et viktig skritt i selskapets vekst og utvikling. Ved å tilby en helhetlig løsning for både nettbutikk og tjenester, posisjonerer Storeshop seg som en one-stop-shop for grossister som ønsker å lykkes i det digitale landskapet.

Økt omsetning gjennom markedsføring
Storeshop vil bistå grossistene i å utvikle og implementere en skreddersydd markedsføringsstrategi som passer deres spesifikke behov og mål. Dette inkluderer markedsanalyse, konkurrentanalyse og kontinuerlig overvåking av resultater for å sikre optimal ytelse.

Med Google Ads kan grossister nå kundene når de søker etter deres produkter eller tjenester. Vi hjelper de å bli synlig og lønnsomme på Google. Det er ikke alltid den øverste annonsen som er den mest lønnsomme. Vi passer derfor på at grossisten får mest igjen for pengene!

Som en del av denne nye tjenesten vil Storeshop også tilby gratis helsesjekk av bedriftens nåværende markedsføring og publisere tips og triks for grossister som ønsker å lære mer om digital markedsføring og de ulike verktøyene som er tilgjengelige. Dette vil bidra til å styrke grossistenes egen kompetanse og evne til å øke omsetning gjennom digital markedsføring.

Ta kontakt med oss for en gratis helsesjekk av din bedrifts markedsføring her.

Storeshop lanserer design-hjelp for grossister

Designpakkene hjelper for å møte grossisters spesifikke behov:

Skreddersydd nettbutikkdesign: Storeshops team av erfarne designere vil samarbeide med grossistene for å skape et unikt og skreddersydd nettbutikkdesign som passer deres merkevare og produktsortiment. Dette vil bidra til å øke merkegjenkjennelse og kundetilfredshet.

Responsivt design: Alle designpakkene inkluderer responsivt design, noe som sikrer at nettbutikken fungerer optimalt på alle enheter, inkludert smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner. Dette vil gjøre det enkelt for kundene å navigere og handle uavhengig av enheten de bruker.

Kategorisering av produkter: Designpakkene vil hjelpe grossister med å organisere deres produkter på en effektiv og brukervennlig måte. Dette inkluderer opprettelse av kategorier og underkategorier som gjør det enkelt for kundene å finne og sammenligne produkter.

Se designpakkene våres her!

Spar penger med å redusere frakt- og logistikkkostnader

Storeshop lanserer egen fraktavtale som gir kundene deres muligheten til å spare penger på fraktkostnader. Med fraktavtalen har Storeshop som mål å gjøre det enklere og mer kostnadseffektivt for nettbutikker å sende varer til sine kunder.

Med denne nye fraktavtalen vil Storeshops kunder kunne dra nytte av følgende fordeler:

Rabatterte fraktpriser: Samarbeidet med ledende logistikkselskaper gir Storeshop muligheten til å tilby kundene sine rabatterte fraktpriser. Dette betyr at nettbutikker som benytter Storeshop.no som sin plattform vil kunne tilby sine kunder lavere fraktkostnader, noe som kan føre til økt salg og kundetilfredshet.

Les mer om Storeshop sin nye fraktavtale her!