QuickFilter: Rask navigering for kunder

Storeshops lanserer QuickFilter – Filteret som lar kundene enkelt og raskt navigere frem til produktene de leter etter.

Storeshop går nå et skritt videre med lanseringen av et nytt filter designet for å gi kundene enda mer muligheter og fleksibilitet når det kommer til å finne akkurat det de leter etter.

QuickFilter er skreddersydd for å gi kunder muligheten til å bestemme akkurat hva de ser når de handler. Med denne nye løsningen, kan kunder nå filtrere produktutvalget i nettbutikken ved å bruke en enkel nedtrekksmeny. Dette gir kundene muligheten til å sortere og innsnevre produktvalg basert på deres behov og preferanser.

Hvis du for eksempel er på utkikk etter en spesifikk type produkt, kan du velge å bare vise produkter fra utvalgte merker eller kun vise en type produkter. Du kan selv definere hvilke produktdata som det skal filtreres på. Eksempler på dette kan være materialer, farger, størrelser, leveringstid, produsent og mer.

Ved å gi kundene kontroll til å bestemme hva de ser i nettbutikken blir det enkelt å finne frem til det de trenger raskere og mer effektivt. Resultatet er en mer strømlinjeformet opplevelse, noe som potensielt kan øke konverteringsrate og forbedre kundetilfredshet.

QuickFilter er en del av Storeshop sin strategi om å levere enestående brukervennlighet og kundetilfredshet. Med denne nye funksjonen er det nå enda enklere for kundene å finne akkurat det de leter etter i nettbutikken.

Ønsker du å ta i bruk QuickFilter? Ta kontakt med oss ved å trykke her.