Oppdatert Excelimport

Storeshop lanserer en ny og forbedret dataimport fra Excel. Dette er en oppdatering som vil forenkle måten du håndterer produktdata på. Nå blir det superenkelt å importere store mengder produktdata for å tilgjengeliggjøre dette for kunden.

Rask og enkel import av produktdata

Importer alle dine produkter uten problemer ved hjelp av Storeshops import. Dette betyr at du ikke lenger trenger å legge inn informasjon om produkter manuelt, noe som kan være tidkrevende. Med vår nye import, kan du nå laste opp alle produktdata til nettbutikken din med bare noen få klikk.

Med muligheten til å laste opp excel fil kan du holde dataene dine oppdatert til enhver tid. Dette er spesielt nyttig hvis du håndterer et stort antall produkter og trenger å oppdatere data raskt og effektivt.

For å lese mer om hvordan du bruker Excel import trykk her.

Berik produktdata

Den andre store nyheten er muligheten til å importere egendefinerte felter eller produktdata. Denne funksjonen lar deg importere data i bulk med flere egenskaper som materialer, dimensjoner, spenning, watt. Dette gir deg muligheten til å berike produktdataene dine med detaljerte spesifikasjoner, noe som kan bidra til å øke salget ved å gi kundene mer detaljert informasjon om produktene.

Ønsker du å få tilgang? Ta kontakt med oss her.