Hvordan komme raskt i gang med B2B nettbutikk?

Det er ingen hemmelighet at det å lage en B2B nettbutikk kan virke som en stor oppgave for mange grossister og produsenter. Tidsforbruket er en av de vanligste bekymringene vi hører om. Det mange ikke er kjent med er hvordan man kan korte ned på tidsforbruket betraktelig for å lansere B2B nettbutikk. Se alle løsningene her for å komme raskt i gang med B2B nettbutikk!

1. Automatisk import av produkter og kunder
Med Storeshop trenger ikke opprettelsen av produkter og kunder i nettbutikken være en stor oppgave. Storeshop integrerer med mesteparten av de nordiske økonomisystemene som gjør at du automatisk kan importere dine eksisterende produkter og kunder. Dette fjerner mye tid for deg når du skal starte B2B nettbutikk. Alle produkter og kunder vil ligge inne den dagen du starter med oss, så du slipper å opprette alle manuelt.

2. Bilder og beskrivelser: la oss gjøre jobben
Selv om det kan virke tidkrevende å laste opp produktbilder og beskrivelser, har vi løsninger som kan korte ned på tidsbruken på denne prosessen for deg også. Hvis du har mye å gjøre tilbyr vi også design pakker. Med dette valget vil vårt team bygge hele nettbutikken for deg, inkludert produkter. Det gir deg mer tid til å fokusere på det du gjør best – å drive virksomheten din.

3. Excel import funksjon: enkel dataoverføring
For de bedriftene som allerede har produktdata lagret i Excel eller lignende formater, har vi gode nyheter. Med vår Excel import app kan du raskt og enkelt overføre all denne informasjonen til nettbutikken, inkludert bilder, beskrivelser og mer. Dette eliminerer behovet for tidkrevende manuell opplastning av bilder og beskrivelser.

Konklusjon
Det å ta steget mot en B2B nettbutikk behøver ikke å være komplisert eller tidkrevende. Med de riktige verktøyene og støtte fra oss kan du enkelt etablere en B2B nettbutikk. Dersom tidsforbruket har vært din største bekymring, kan du føle deg trygg på at vi er her for å gjøre prosessen så smidig som mulig.