Storeshop lanserer App marked

Som en del av Storeshops videre satsning som totalleverandør, presenterer vi stolt vårt nye App marked for grossister og produsenter. Det nye App markedet er konstruert slik at grossister og produsenter kan finne, velge og integrere spesifikke apper som komplementerer deres nettbutikker. Med over 50 tilgjengelige apper tilbyr vi et bredt spekter av løsninger, alt fra lagerstyring til avanserte salgsanalyseverktøy.

Betydningen for Grossister og Produsenter
For grossister og produsenter, hvor forretningsbehov kan variere betydelig, gir dette App markedet en unik mulighet til å skreddersy nettbutikkløsningen til Storeshop. App markedet er laget for å møte etterspørselen til alle de varierte ønskene B2B-markedet har, og sørger for at alle kan tilpasse sin nettbutikkløsning etter eget ønske.

Visjon og veien videre
Storeshop har alltid hatt som mål å være i forkant av innovasjon for å betjene grossister og produsenter på best mulig måte. Introduksjonen av vårt App Marked underbygger denne visjonen, og bekrefter vår posisjon som en ledende totalleverandør innen sektoren.