Hvorfor den nye “Bestill igjen”-Appen fra Storeshop vil revolusjonere kunders kjøpsopplevelse!

Det er mange grunner til å benytte seg av “Bestill igjen”-appen fra StoreShop. Kunder som allerede bestiller produktene dine vil være letter å få til å kjøpe på nytt. De er også mer sannsynlig å legge større bestillinger. Derfor vil størrelsen på bestillingen være av betydelig høyere verdi enn en førstegangskjøper.

Videre vil du kunne gjøre shopping enklere for kunden. Tenk deg at du driver en matbutikk eller en bedrift med forbruksvarer som må erstattes med jevne mellomrom. Det ville være enklere for kundene dine hvis de kan logge seg inn på kontoen sin, se gjennom tidligere bestillinger og enkelt klikke på “Bestill igjen”-knappen for å legge inn nøyaktig samme bestilling igjen.

Dette vil forhindre at kunden må gå gjennom hele nettbutikken din etter produkter på nytt, og dermed bør dette forbedre deres opplevelse av nettbutikken din. Det gjør det også mindre sannsynlig at de vil forlate nettbutikken din og gå til en konkurrent fordi de ikke finner produktene de ønsker.

Med Storeshops nye app kan du gi kundene dine denne smidige opplevelsen og sørge for at de alltid kommer tilbake til butikken din.

Kontakt oss for mer informasjon og for å bestille appen!