Mye å gjøre frem mot jul? Ta i bruk vår startpakke og la oss sette opp hele nettbutikken for deg!

Julen nærmer seg med stormskritt, og for mange bedrifter betyr det hektiske dager med økt salg og mange forberedelser. Er du klar til å ta imot julehandelen, eller føles det som om tiden renner ut? Ingen grunn til bekymring! Vår startpakke er her for å sikre at nettbutikken din er klar til å ønske kunder velkommen.

La oss snakke om design

Vil du at nettbutikken din skal gjøre inntrykk på dine kunder? Vårt designalternativ gir nettstedet ditt det lille ekstra som øker kjøpelysten. Med profesjonelle bannere, en tilpasset designmal og teknisk veiledning, sørger vi for at kundenes førsteinntrykk blir toppklasse. Et brukervennlig design er avgjørende for å konvertere besøkende til kjøpende kunder, og vi vet nøyaktig hvordan det skal gjøres.

Startpakken 

For deg som føler at døgnet ikke har nok timer til å sette opp og administrere en nettbutikk, har vi løsningen. Med vår startpakke tar vi hånd om hele oppsettet – fra produkter og kategoristruktur til kjøpsbetingelser og personvern. Vi hjelper deg også med tekniske veiledninger og råd, oppsett av integrasjoner og overføring av domenet ditt. Med denne pakken kan du fokusere på det du gjør best, mens vi tar hånd om det tekniske.

Det er ingen grunn til å la julestresset ta overhånd. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, så kan vi sammen kartlegge dine behov og sørge for at nettbutikken din blir en suksess.