5 trender som vil prege B2B netthandel i 2024

Er din bedrift klar for store endringer i B2B netthandel i 2024? Denne artikkelen viser de fem viktigste trendene, fra AI i kundeservice til 100% selvbetjent ordrebehandling. Oppdag hvordan disse trendene påvirker deg som grossist:

 1. Økt bruk av kunstig intelligens og maskinlæring
  AI vil fortsette å forbedre personaliseringen av kjøpsopplevelsen, fra automatiserte produktanbefalinger til kundeservice. Disse teknologiene muliggjør avansert dataanalyse for å forstå kundeatferd bedre, forbedre personaliseringen av kjøpsopplevele, og til og med automatisere kundeservice. Dette fører til mer effektive salgsprosesser og høyere kundetilfredshet.

 2. Vekst i mobile plattformer
  Med en stadig voksende andel av nettbrukere som primært bruker mobile enheter, har B2B-bedrifter i 2024 tilpasset seg denne trenden ved å optimalisere sine netthandelsløsninger for mobiler. 

 3. Automatisering av salgsprosesser
  Fra ordrebehandling til fakturering og kundeservice, har b2b netthandel bidratt til å redusere menneskelig feil, øke effektiviteten og redusere driftskostnadene, noe som tillater bedrifter å skalere raskere og mer effektivt.


  Se hvordan kundene dine raskt kan bestille igjen med denne nye appen fra Storeshop.

 4. Økt fokus på kundeopplevelsen
  I 2024 forstår de fleste grossister at en overlegen kundeopplevelse er nøkkelen til suksess i et stadig mer konkurransepreget marked. De investerer derfor tungt i brukervennlige grensesnitt, kundeservice og personalisering for å sikre at hver interaksjon med kunden er så positiv og effektiv som mulig.

 5. Portaler for selvbetjening
  B2B nettbutikk har blitt et sentralt element for grossister, og gir kundene muligheten til å håndtere sine egne kjøp, spørsmål og kundeservice-behov. Storeshop tilbyr en mer effektiv og tilgjengelig kjøpsopplevelse, og frigjør samtidig tid for selgerne til å fokusere på mer komplekse oppgaver. Ved å gi kundene full kontroll over sine kjøp, forbedrer B2B nettbutikk kundetilfredsheten og effektiviteten.

  Se hvordan du raskt kan komme i gang med B2B nettbutikk fra Storeshop her.